Frakt & Returer

top 10 site de rencontre ado follow Frakt
Fraktkostnaden inom Sverige är mellan 29 och 99 kr beroende på vikt och storlek på varan. Fraktkostnaden visas i kassan innan köpet genomförs.
Fraktkostnaden vid köp från Norge är ca 200 SEK.
Beställningar skickas med PostNord, DHL eller UPS. Normalt skickar vi era varor inom 1-2 arbetsdagar.

taurus dating personality enter Leveranstider
Julglitter.se levererar produkter i normalfallet omgående, men maximalt  upp till 30 dagar efter beställningsdatum. Julglitter.se reserverar sig för eventuella felaktiga uppgifter som ligger till grund för leveransindikering vilken kan få till följd att leverans kan komma att ske tidigare såväl som senare än beräknat.

click here conocer gratis Leveranser
Leverans sker till angiven leveransadress med en av julglitter.se vald speditör, och debiteras enligt gällande prislista. Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits till julglitter.se vid beställningstillfället är korrekt, och att köparen, efter det att julglitter.se effektuerat ordern följer upp leveransen hos speditören, samt tillser att leveransen avhämtas/mottages på avhämtningsställe inom skälig tid från avsändandet, vanligtvis 14 dagar från avsändandet.

http://fbmedical.fr/aftepaes/1003 Kontroll av varan vid mottagandet/transportskador. Risken för varan övergår på kunden efter mottagandet.

Undersök alltid om förpackningen har synliga skador tillsammans med transportören som skall notera detta på fraktsedeln.

Beställningar skickas med PostNord, DHL eller UPS.

meilleur phrase d'accroche site de rencontre Ej uthämtad vara
För ej uthämtade varor som skickas åter i retur till oss, debiterar vi kunden fraktkostnaden.

http://locus-studio.com/?privet=agencia-de-citas-en-guatemala&f58=8a Förändring av order
Kund äger givetvis fram till den punkt order effektuerats rätt att, utan kostnad för denne annat än prisskillnad på vara, förändra sin order. Vid ändring av vara på order gäller det pris som är aktuellt vid tillfället för förändringen.

http://yankalillabakery.com.au/?kramarew=mujeres-solteras-espa%D0%93%C2%B1a&4fd=f3 Avbeställning
Avbeställning av order är möjlig utan kostad för kund fram till den tidpunkt ordern effektuerats. Avbeställning efter det att ordern effektuerats är ej möjlig. Du som kund är i fall vi effektuerat din order i samtliga fall skyldig att mottaga försändelsen.

enter Returer
Vi erbjuder 14 dagars öppet köp från leveransdagen. Vi ersätter dock inte kostnader för frakten

see url Reklamation
Meddela oss så snart som möjligt om varan du har fått är felaktig eller trasig. Vi
ersätter självklart varan med en ny eller ger dig pengarna tillbaka. Meddela
postcentret direkt vid uthämtning om paketet inte är intakt.

Var god kontakta oss via email, info@julglitter.se , eller per telefon 070-244 72 43 vid eventuellt utnyttjande av ångerrätt och vid reklamation, innan du skickar tillbaka varorna.

Julglitter.se © 2018